After Monday and Tuesday even the calendar says W T F

Något jag verkligen behöver för att kunna vara någorlunda lugn och hålla mig stressfri uppe i huvudet är struktur i vardagen, men det är riktigt svårt då mina dagar ser så himla olika ut från dag till dag.
Ena dagen kan jag vara helt nere och inte vara sugen på att ens kliva upp ur sängen och en annan dag så kan jag vara speedad och gå omkring i en cirkel för att jag vill göra något.
Ena dagen kan jag ha massor på mitt "schema" t.ex. möten, saker jag ska handla, folk jag ska träffa och kläder att tvätta och andra dagar har jag absolut ingenting att göra förutom sitta i soffan och glo in i väggen.
Det är då jag verkligen behöver struktur för att inte hamna i den där onda cirkeln, jag behöver ha saker att göra även dom där dagarna då jag inte har någonting alls att göra egentligen, göra ett schema för dom dagarna.
Men det känns som att jag har testat allt som går att testa men utan bra resultat, har testat vanlig kalender och skrivit upp varje dag i den då jag skrivit upp att jag ska t.ex. "damma hyllor" och "skura" osv, använd mig av kalendern på telefonen, alarm på telefonen, massvis med olika variationer av kalendrar men inget som verkar fungerar och få mig att hålla mig till det.
Någon som har något bra råd att ge mig, som kanske har liknande problem?