I'm thankful for nights that turned into mornings

Jag är så glatt överaskad över hur bra det gick för mig i lördags då jag umgicks med några kompisar!
Jag förväntade mig att jag skulle komma till min kompis och att det bara skulle vara min kompis där(och senare så skulle det komma några andra av våra gemensamma vänner) men det var 3 stycken för mig okända personer där då jag kom, som satt och åt(dom var bara där en halvtimme och hälsade på min kompis för o äta lite med henne och sen åkte dom), och jag var så förvånad att jag inte fick min vanliga panikkänsla i kroppen och jag kände inte lika starkt för att fly som jag brukar, jag kunde prata med dom utan att det kändes krystat och jag kände mig riktigt stolt över mig själv!
Jag tror att en av anledningarna till att det gick så bra för mig kan ha att göra med att jag var så oförberedd på att dom skulle vara där, så jag hann inte sitta och älta och tänka en massa negativa tankar som "dom kommer tänka si och så om mig, jag kommer säga fel, jag kommer göra fel" osv..
Så därför tror jag att det flöt på mycket enklare, plus att dom var väldigt utåtgående och väldigt trevliga.
Vilket är ganska ovanligt jämfört med andra tjejer man träffar första gången, tyvärr så är det ju faktiskt så att tjejer har en tendens att "döma" och inte alltid vara jätte trevliga med tjejer dom inte känner.
Jag har ofta haft det problemet, har oftast haft killkompisar hellre än tjejkompisar eftersom tjejer oftast har inneburit så mycket drama i mina ögon.. de är nu när jag är lite äldre som jag har börjat umgås lite mer med tjejer eftersom dom är lite mer mogna och inte lika dömande.
 
Något som jag fortfarande inte har blivit kvitt är att jag alltid får en sån ångest efter att jag har umgåtts med folk, som att jag har gjort något fel..
Det är otroligt jobbigt och jag fattar inte varför det är så.
Många gånger kan jag t.om. gråta mig själv till sömns efter en kväll med mina vänner, även fast kvällen varit helt fantastisk. Jag förstår inte varför det är så, det är väldigt jobbigt och det är nog en av faktorerna till varför jag också undviker att umgås med mina vänner så ofta som jag skulle vilja.